Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τις παροχές μας (από εδώ και στο εξής Υπηρεσίες). Οι Υπηρεσίες της επιχείρησης Anastasia’s Suites με την επωνυμία Anastasia’s Suites (από εδώ και στο εξής Tasia’s Suites) παρέχονται από την διεύθυνση Βυτίνα.
Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα anastasiassuites.com, αποτελούν ιδιοκτησία της Tasia’s Suites και των εκπροσώπων της, από εδώ και στο εξής Tasia’s Suites, και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. Καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων της Tasia’s Suites, καθώς και των λοιπών αποκλειστικών της δικαιωμάτων νομιμοποιεί την Tasia’s Suites να κινηθεί ποινικά κατά του παραβάτη.

Πνευματικά Δικαιώματα

Οι πληροφορίες και τα γραφικά που δημοσιεύονται στο δικτυακό τόπο της Tasia’s Suites απαγορεύεται να αντιγραφούν, να αναδημοσιευτούν, ή να αναπαραχθούν ολόκληρα ή εν μέρει και για οποιαδήποτε χρήση, χωρίς έγγραφη άδεια της Tasia’s Suites. Στην ιστοσελίδα anastasiassuites.com περιλαμβάνεται υλικό, trademarks, service marks, φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην Tasia’s Suites και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματική ιδιοκτησία της Tasia’s Suites και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας.